torsdag, maj 21, 2009

H4CK3RZzL33t

Trots att det under ett fylleslag (troligtvis samma kväll som gatan utanför Engelska spraymålades gul) försvunnit ett sms med inloggningsuppgifter har Värmlands otroligt vackra och onormalt stora hjärna lyckats med bedriften att luska fram de nödvändiga uppgifterna någonstans djupt inifrån. Bloggen är nu med andra ord hackad. Det finns funderingar på att kanske byta lite lösenord och således bedriva bloggherravälde. Men med tanke på lynchningen som skulle kunna ske i replokalen så är det nog bäst att avstå.

Det är premiär det här. Egentligen var det tänkt att Värmland och Frk. Lidqvist skulle premiärblogga tillsammans, men eftersom blogg är det sista man tänker på när man har roligt så har det inte blivit av. Därför valde Värmland nu att bryta sig in och göra någonting radikalt.

Dock är det enda som kan anses vara ens en gnutta radikalt med detta inlägg att Värmland hela tiden refererar till sig själv i tredje person. Någonting som man vanligtvis sysselsätter sig med på högstadiet eller i en vadderad cell.

Reklam:

  • Som inlägget nedan antyder så spelar Le C. et C. (borde egentligen kanske heta Värmland m.fl.) på Seasidefestivalen den 30:e maj på Kålgårn.
Detta verkar tyvärr vara vår enda spelning för sommaren. Sorgligt men sant. Men det är ju faktiskt någonting som går att ändra på med ett evenemang och ett telefonsamtal.
  • Imorgon spelar Tada Tátà på Parkfesten i Borlänge. Eftersom halva Le C. et C. spelar är det ganska nödvändigt att den informationen kommer ut även i detta forum. Man kan ju tycka att om man gillar oss så kan man gilla oss också.


Nej, nu fick det vara nog för Värmland. Det finns ju faktiskt sopor att slänga.
(Ja, Värmland är en helt vanlig svensk medborgare, precis som du.)

Inga kommentarer: